Söndag 7 april, klockan 18:00 är det dags för årsmöte med Lidköpings Flygklubb.

Ny tid för årsmötet 18:00!

Publicerad av Janne Andersson

Söndag 7 april klockan 18:00 är det årsmöte med Lidköpings Flygklubb. Nu med Janne Nordhs 100-milaflygning.

Då medlemmarna i klubben påpekat att den tidigare angivna tidpunkten för årsmötet krockade med ett möjligt kanonväder en flygdag, har vi nu ändrat klocklaget till 18:00, men dagen är densamma: 7 april. Vi hoppas att detta inte ställer till det i er planering.

På dagordningen finns en mängd intressanta punkter, bland annat val av diverse funktionärer, prislista för 2024 och årets verksamhet. Förmodligen också senaste nytt om solkraftsanläggningen. Fika blir det naturligtvis också.

Dessutom kommer Janne Nordh, för de som möjligen missade hans föredrag på Segelflygets webbinarium, att berätta och visa bilder från sin spektakulära 100-milaflygning som möjligen är svenskt rekord. Plus lite annat smått och gott från säsongen.

En officiell kallelse tillsammans med styrelsens årsberättelse kommer att skickas ut senare, men ni kan redan nu boka in ovanstående datum i kalendern.

Alla medlemmar hälsas välkomna.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)