Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken
Lördag 25 november är det dags för höstmöte med Lidköpings Flygklubb.

Kallelse till höstmöte med Lidköpings Flygklubb

Publicerad av Janne Andersson

Alla medlemmar i Lidköpings Flygklubb kallas härmed till höstmöte i klubbhuset, lördag 25 november, klockan 14:00.

På programmet finns i sedvanlig ordning beslutande om medlemsavgifter för 2024. Detta för att eventuellt justera för ändringar av avgifterna till Segelflyget, som beslutar om dessa på segelflygkonferensen 18 november.

Under mötet kommer vi också att få information om den planerade solcellsparken på vårt stråk. Enligt vissa källor är alla tillstånd klara, men enligt andra är det fortfarande oklart om solcellernas inverkan när det gäller turbulens över banan utretts på ett seriöst sätt. Vi hoppas att under mötet kunna bringa klarhet i alla frågor.

Förhoppningsvis kommer vi att kunna bjuda på någon ytterligare programpunkt, dock ej i skrivande stund klart exakt vad. Alla förslag mottages vänligt men bestämt av styrelsen. Maila oss gärna med idéer och önskemål.

Fika kommer självfallet att serveras och vi hoppas på stor uppslutning vid ett informativt och trevligt möte.

/Styrelsen

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)