Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Lidköpings Flygklubbs nya hemsida

Publicerad av Janne Andersson

Nu är den on line – Lidköpings Flygklubbs nya hemsida.
Den gamla som vi hade via IdrottOnline försvinner vid årsskiftet och ersätts av den nya som ligger på WordPress. Vi kör dubbelt tills vidare, men från och med 1 januari 2023 är det https://lidkopingsflygklubb.se/ som är Lidköpings Flygklubbs officiella hemsida.

Konstruktionen av och importen till den nya hemsidan har utförts av vår nye medlem, Rasmus Johansson, som är web-kreatör till professionen. Han har lagt ner mycket tid och energi på detta, så nästa gång ni ser honom på Hovby, lyft på termikhatten och bjud honom på en flygning.

Innehållet är till stor del det samma som på den gamla hemsidan och vi jobbar på att uppdatera de delar som blivit för gamla. Detta är ett arbete som är fortgående och synpunkter, idéer och förslag är naturligtvis välkomna.
Gäller det tekniska frågor är det i första hand Rasmus Johansson som gäller. Du kan maila honom här, eller när du fått en inloggning, använda den lilla triangeln längst ner till höger på sidan för att skriva meddelanden till honom som tekniskt web-ansvarig.
Gäller det synpunkter på innehållet, så går det bra att maila till Janne Andersson.
Som sagt, det går bra att framföra synpunkter, men gör det gärna i vänlig ton. Vi vet att vissa artiklar, meddelanden och bilder är tämligen ålderstigna.

Konton för att kunna läsa medlemssidor kommer efterhand, då vi måste lägga upp alla medlemmar manuellt. Ni ska förhoppningsvis få ett mail med inlogg inom de närmaste veckorna. Varje medlem får ett förslag på lösenord, men kan om så önskas ändra till ett eget. Det kommer också att vara möjligt att få ett mail när något nytt publiceras på hemsidan.

Nu fortsätter arbetet med att hålla Lidköpings Flygklubbs officiella informationsorgan uppdaterat och fyllt med intressant innehåll. Alla är välkomna att besöka sidan och kom gärna med idéer på artiklar, eller skriv en själv och skicka till oss.

Janne Andersson

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)