Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Höstmöte 2022

Publicerad av Janne Andersson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Under söndagen höll Lidköpings Flygklubb höstmöte i klubbhuset. Bland annat beslutades om smärre höjningar av medlemsavgiften.

Vid ett välbesökt höstmöte i klubblokalen på Hovby höll medlemmarna i Lidköpings FK höstmöte under söndagen.

Efter en genomgång av det ekonomiska läget beslutades att höja medlemsavgifterna och de nya priserna är som följer: huvudmedlem senior: 2 300 kr, huvudmedlem junior: 1 065, gästmedlem senior: 700 kr, gästmedlem junior: 300 kr, stödmedlem senior: 250 kr, stödmedlem junior: 60 kr. Den kompletta listan på medlemsavgifter kan ni se här.

Mötet beslutade också att under 2023 genomföra en ytterligare prova-på-dag under våren, samt delta i Segelflygets dag i augusti. Klubben ska också arrangera klubbtävlingar av HDI-typ, samt delta i DM, SM och VM. Det senare hålls i Narromine i Australien och klubbens deltagande sker i form av Janne Nord som är i färd med att ordna finansiering och logistik för resan.

Efter mötets avslutande bjöd ordförande Börje Ragnarsson på tårta för att fira hans 70-årsdag. Fikat intogs under glatt samspråk, varefter sammankomsten avslutades med att Janne Nord höll en mycket väl utförd och uppskattad föredragning om sitt deltagande och seger vid EM som hölls Litauen i somras. 

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)