Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

EM-hjälten hemma på Hovby

Publicerad av Janne Andersson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Ett drygt 20-tal medlemmar hade mött upp under onsdagsförmiddagen för att fira EM-guldhjälten Janne Nordh. Han välkomnades med blommor, tårta och inte mindre än tre överflygningar med Gripen från hans tidigare kollegor.

På plats fanns också ett reportageteam från Göteborgs-Posten som fick flyga med Janne i Duo-Discusen. Reportaget kommer troligen att publiceras till helgen. Dessutom gjorde Radio Skaraborg en livesändning med guldmedaljören.

Nedan kan du se bilderna från firandet.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)