Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Vädret stod oss bi

Publicerad av Rasmus Johansson

Lågtrycket NV om Norge flyttar sig söderut. Den NV luftströmningen över höglandet gen en fin Föhn effekt. Gluggen ligger “bakom” höglandet och ger oss fint o torrt flygväder. Luften torkade ut bakom Hardangervidden och får snart tillbaks sin fuktighet då den strömmar ner mot Sverige. Vid Ett tiden ser vi en molnskärm som närmar sig från NV, fukten har återkommit men under skärmen kan vi ändå känna av ett gynnsamt segelflygväder med stigområden under skärm. Titta på hur Fhön gluggen består över Oslofjorden med omnejd!

Se SMHI:s bilder här.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)