Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Lidköpings FK och covid-19

Publicerad av Rasmus Johansson

Nu är segelflygplanen monterade och Dimonan fungerar som den ska. Allt är klart för att dra igång säsongen till helgen som kommer, men under iakttagande av stor försiktighet för att undvika spridning av corona-virus och förkylningar. Är du det minsta sjuk och har snuva, hosta, feber eller allmän värk i kroppen, stanna hemma!

Se till att inte vistas alltför nära varandra i onödan, utan håll ett avstånd på minst en till två meter. Om du är ute på fältet och ändå måste hosta eller nysa, gör det i armvecket. God handhygien är också en faktor som spelar in. Segelflyget rekommenderar att man torkar av spakar och reglage, vi kommer att ordna någon form av desinfektionsmedel. Medtag också egen fika så minskar risken för smittspridning i köket.

Här kan du se Segelflygets rekommendationer.

Vi har beslutat att flytta fram grundskolningen till en senare tidpunkt, men gör kontrollstarter med de som behöver. Det ska inte vara någon fara att åka i Duon och Groben, då man befinner sig såpass långt ifrån varann i dem, men flyg inga PR-starter och gör heller inga onödiga passagerarstarter i Dimonan, där man sitter tätt inpå.

Vi följer utvecklingen och kommer nya rekommendationer eller bestämmelser från Folkhälsomyndigheten och/eller regeringen så följer vi naturligtvis dessa.

Styrelsen har efter Segelflygets rekommendationer, beslutat ställa in sitt nästa möte, som skulle hållits på lördag, men vill påminna de som ännu inte gjort det att betala in grundavgift och paket. Prislistan kan ni läsa här.

Styrelsen

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)