Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Säsongsuppstart med Pamela

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

På årsmötet kom det fram önskemål om att vi ska förkovra oss i att hantera flygning i olika luftrum och vår radiokommunikation, och vi vill därför bjuda in alla medlemmar till att närvara vid den första lektionen i vår sträckflygkurs.

Närmaste kontrollerad luft är Göteborgs TMA, som finns ovanför oss, och vi har att hantera sektor Såtenäs samt två segelflygsektorer varje gång vi vill flyga. I samband med sträckflygkursen är alla välkomna att få senaste nytt av flygledare Pamela Persson som är verksam på F7.

Det blir en utökad genomgång i att hantera luftrum och hur vi ska använda utrustningen som finns i våra flygplan. Start klockan 18.00 med förhoppning att vi ska vara klara till 20.00. Fika till självkostnadspris.

Magnus Kjällström

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)