Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Höstmötet 2018

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Ordförande Börje Ragnarsson hälsade ett 30-tal medlemmar välkomna till klubblokalen innan kassören Ingemar Ivarsson redogjorde för det ekonomiska läget. Mötet beslutade att behålla medlemsavgifterna på samma nivå som tidigare år, då förbundet inte beslutat om några höjningar. Medlemsavgiften för 2019 är därmed fortsatt 1850 kronor för seniorer och 775 kronor för ungdomar.

Ordförande Börje informerade därefter om det möte med flygplatsbolaget som hölls förra måndagen. Inga större förändringar är enligt vad som framkom att vänta på kort sikt. Angående bilträffen Power Big Meet, så ska det enligt lokalpressen hålla under vecka 27, men ingen officiell förfrågan hade ännu inkommit till kommunen eller flygplatsbolaget.

Klubben har tillfrågats om att arrangera DM för västra regionen under 2019, och vi ska nu undersöka möjligheterna att hålla tävlingen under vecka 29, den 13 till 17 juli. Den enda vecka som är rimlig, med tanke på bilträffen och andra tävlingar.

Efter fikapaus redogjorde Börje Ragnarsson för utfallet i årets RST, där klubben bland annat tog en guldmedalj i hastighet för tremannalag och Jan-Ola Nordh vann hastighetsmomentet, distansmomentet och segeflygkombinationen.

Skolchefen Magnus Kjällström berättade därefter om årets skolning och delade ut c-diplom till Karl Blomquist, Mikael Köster, Ricard Ramberg (bilden) samt Felix Scander som inte kunde närvara vid mötet.

På övriga frågor informerade Tomas Pyls om att det på lite längre sikt finns planer på att utöka industriområdet i närheten av flygplatsen.

Klubben har dessutom tillfrågats om att arrangera ett ungdomsläger under säsongen.

Därefter var mötet slut och ordföranden tackade de närvarande för visat intresse.

PS: Du vet väl att klubben har en Facebook-grupp, LFK-molnet? Där kan medlemmarna publicera och läsa information om pågående eller planerad verksamhet av typen ’Idag har vi lärare från klockan XX. Kom ut och flyg’ eller ’Idag monterar vi. Hjälp behövs’. Du hittar länken högst upp till höger på klubbens hemsida, eller så kan du klicka här.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)