Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Jourlistor för 2018

Publicerad av Rasmus Johansson

I år är den första helgen med planerad verksamhet är redan i mars, närmare bestämt långfredagen den 30.

En viktig detalj är att vi har funktionärer, bogserpiloter och flygledare på plats. Här kan du läsa listan för hela säsongen. Om du inte kan någon av de angivna dagarna, så är du ansvarig för att ordna ersättare. Listan kommer också att föras in i kalendern på hemsidan.

Vid flygning på vardagar löser de inblandade piloterna flygledare och bogserpilot för varje tillfälle.

En annan viktig sak att tänka på är att efter den 8 april ska alla med FCL-certifikat följa FCL. Det innebär i korthet att man måste under den senaste 24-månadersperioden ha gjort minst två starter med lärare för segelflygbehörighet. För TMG-piloter gäller en timma med lärare under samma period.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)