Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Axel och Frank har flugit EK

Publicerad av Rasmus Johansson

Axel Laurin flög sin EK i måndags med väldigt gott resultat. Lugn och säker planering, flygning och landning.
Frank Larsson flög sin EK i går tisdag med en intressant dag i övrigt. Först körde han upp för körkort i Lidköping. Klarade detta galant. Sedan lånar han bilen och kör ut till Hovby och där gör sin första EK med väldigt gott resultat. Han skiner som en sol och det hedrar honom.
För övrigt kan jag tillägga att samtliga elever är mycket duktiga i att söka termik och kunna ta sig upp med solenergins hjälp. Som högst var Bertil idag på 1400 meter på en av sina ensamflygningar. En sträcka gjordes i utbildningen, Hovby – Götene – Skara – Hovby som tog 35 minuter allt som allt i mycket bra segelflygväder.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)