Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Våren är här!

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

På lördag den 2 april är det dags för flygsäkerhetsmöte med efterföljande hangarsopning och montering av flygplan. Vi börjar klockan 10:00 i klubblokalen på Hovby, med en genomgång av certbestämmelser, sektorer och allmän uppfräschning av kunskaperna.

Därefter är det dags för att montera flygplanen och sopa ut vinterdammet ur hangaren.

Kassören vill också påminna alla som tänker flyga Dimonan, eller bogsera efter densamma, att det är dags att betala grundavgiften. 1200 kronor kostar detta och bör betalas snarast. För er som tänkt att flyga på paket under 2016 är det hög tid att betala in detta: 3300 kronor för seniorer och 1400 kronor för juniorer.

Den fullständiga prislistan kan du läsa här.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)