Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Byggverksamheten i full gång

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Arbetet med Duo Discusen går framåt. Claes och Gösta jobbar för närvarande med vingspetsförlängningarna som har försetts med vinglets. Vingarna är hyfsat färdiga och kroppen är på plats i Thomas Pyls verkstad.

Övriga flygmaskiner arbetas med kontunuerligt. Kurt Littorin håller som bäst på med Dimonan och planerar att fortsätta med de övriga. Alla som vill och kan är välkomna att komma ut och hjälpa till. Fråga Litto om vad som är på gång och vad som behöver göras.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)