Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Heltidsbogsering i juli

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Det är i huvudsak Litto som kommer att dra upp oss i termiken, men även andra piloter kan förekomma. Kolla i förväg med Kurt om ni tänker starta tidigt på dagen då han ibland är ute på olika ärenden på förmiddagen.

29 juni till 5 juli pågår DM och ungdoms-SM i Borås. LFK har ett deltagande ekipage i DM, nämligen Bengt Karlsson och Gösta Andersson i Duo-Discusen. Ni kan följa resultaten på: http://www.soaringspot.com/jsmdm13/results/

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)