Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Dags att betala paketpris

Publicerad av Rasmus Johansson

Paketpriset ska vara inbetalt före första flygning. Alla flygningar innan det sker på minutpris. I år är paketpriset höjt till 4200 kronor och gäller som vanligt för fri segelflygtid under hela säsongen.

Man kan också köpa ett litet paket för 2400 kronor. Det gäller då för tio timmars flygning. Om man senare inser att man vill flyga mer så kan man betala in 2400 kronor till, varefter man har obegränsad segelflygtid resten av året.

I år berättigar inte inbetalt paket till någon rabatt på flygpriset på Dimonan.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)