Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

God Jul och Gott Nytt år

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Jag vill passa på och tacka alla i föreningen för era insatser under 2012 som bogserpiloter, lärare, funktionärer och tekniker. Jag är väldigt glad över att det finns så många som ställer upp under PR-dagar, försäljning av PRESENTKORT, snöröjning etc.

2012 års resultat för LFK är bra trots att många helger under sommaren inte var flygbara. En andra plats i allsvenskan och många andra bra tävlingsplaceringar visar LFKs kvalitet av alla segelflygklubbar i Sverige och målet är att förbättra detta under 2013.

Vi har en bra flygplansflotta med mycket möjligheter att flyga på alla dagar och det skall vi göra 2013. Kom ut nu under vintern och hjälp till så att vi blir klara med alla flygplan till våren. Vi planerar en sträckflyg/tävlingsträff i Januari samt en kurs för RST/Loggerprogrammering i Februari.

Flyg säkert och ha det kul! 

Thomas

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)