Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Vi visar upp oss på De La Gardie Open

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

För två veckor sedan fick vi förfrågan om att vara med denna dag från flygteknik som tillsammans med teknik och naturprogrammet anordnar den årliga marknadsföringsdagen på De La Gardie gymnasiets E-hustorg.

Oskar Gustavsson-Sandsjö som är elev där komemr tyillsammans med P-O, Litto, Hans Christensson, Lars Karlqvist, Leif Sendelius mfl att vara där. Du är hjärtligt välkommen att komma förbi och avlösa dem, de håller på från 930 till på kvällen. Alla nionde klassare i närområdet kommer att komma förbi!

Lycka till imorgon!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)