Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Alexander har tagit silver-C

Publicerad av Rasmus Johansson

’Vädret såg lovande ut både enligt väderprognosen och från backen innan starten och det kändes som om det kanske skulle vara idag som jag skulle klara av silver c:et.

Molnbasen var låg när jag drog iväg på banan, men vädret såg ändå lovande ut (många fina moln). Vägen ner passerade jag många svaga blåsor (0-1m/s) och valde då att fortsätta och hoppas på att hitta de stora kraftfulla blåsorna istället.

Detta ställde till det hela och gjorde att jag kom ner på bara ett par hundra meter nere vid Gimmesjön. Tur att jag hittade en 2-3 m/s blåsa efter att ha letat en stund där och lyckades då ta mig upp till molnbasen för att sedan fortsätta tillbaka till målet vid Hasslösa, där det faktiskt blev en utelandning.’

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)