Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Häng med till Falköping och heja fram Oskar till en bra placering så kan vi vinna lag-SM

Publicerad av Rasmus Johansson

Med de RST resultat som vi har i skrivande stund och de SM resultat vi har gjort tidigare under året så gör vi upp om lag-SM guldet med Uppsala. Vad vi vet så har inte Uppsala med någon vid USM och blir det inga förändringar i RST så räcker det att Oskar blir femma vid USM, då räknas det sämsta resultatet bort för oss, som är min distansplacering 19.

Så om ni inte flyger för att ta oss upp i den allsvenska ledningen på lördag, så kom och heja på Oskar på Falköpings flygplats – han kan bärga vårt första lag-SM guld någonsin om han blir femma vinner vi med 1 poäng i marginal!

Innan USM är ställningen följande:

1. Uppsala FK 62p

1 Börje eriksson öppna, 3 Jobs/Eriksson, Thomas/Börje dist, 3 Havén, Bo hast, 4 Ganev, Markus 18 m, 7 Ganev, Markus hast, 7 Larsson, Hans 15 m, 8 Larsson, Hans hojd, 8 Johan Dahlquist klubb, 10 Eriksson, Börje hast och 11 Havén, Bo dist

2. Lidköpings FK 75p

1 Folkesson, Hans och Kjell dist

2 Hägnander, Torbjörn 18 m

2 Hägnander, Torbjörn hast

5 Leif Sendelius 18 m

6 Andersson, Claes hast

9 Folkesson, Hans och Kjell hojd

9 Folkesson, Hans och Kjell hast

10 Cleas Andersson open

12 Folkesson, Kjell hast

19 Folkesson, Kjell dist

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)