Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Grattis Roger!

Publicerad av Rasmus Johansson

Torsdagen 30 juni bjöd på hyggligt väder, ibland bra cumulus men periodvis enbart torr-termik.

Roger Jonsson som är en av våra flitigaste medlemmar tog ledigt efter lunch för en LS4-flygning. Efter tre timmar började det bli dags för landning, men termiken var god så Roger fortsatte. Trots att starten var relativt sen 13:12 så fortsatte Roger uppmuntrad per radio för en möjlig femtimmars. Mot slutet blev termiken svag och Roger flög på minsta sjunk från 1000 m och lyckades med EN minuts marginal klara femtimmarsprovet.

Mycket bra kämpat och stort grattis!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)