Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Goda LFK resultat i RST och klubbtävlingarna

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Alexander Scott gjorde klart sitt silver-C i söndags med att åka Gimmenesjön tur och retur med LS4an, men han var lågt vid brytpunkten och det i svårt väder, men han tog sig runt! Alexander har lovat att skriva om detta inom kort.

Själv flög jag med Litto denna dag 9 timmar och 20 minuter på försök att flyga 55 mil. Vädret kom inte igång och första timmen låg vi under 550 meter och kämpade och väntade på att molnbasen skulle stiga. Det gjorde den långt senare i Småland, men det var blåhål som prognoserna missat där jag lagt våra brytpunkter så det var bara att dra motorn 2 mil innan målet i Hasslösa, med 300 meter i minushöjd.

PÅ midsommardagen flög jag också med Litto då blev det lite pobande ut till Uddevalla fortsatte upp i Dalsland norr om Färgelanda innan vi vände hemåt igen. Det är vackert där ute och det är sällan jag fått kurva termik rakt över Uddevalla!

Besök gärna RST sajten http://rstonline.homeip.net/

Där hittar ni mig tillsammans med pappa Hans på en fjärde plats totalt och i distans momentet ligger vi trea i allmän klass med en 73 mila flygning. I tvåsitsklassen leder jag och pappa totalt, distans och ackumulerad distans och vi ligger tvåa i hastighet.

I klass 1 hittar vi Jan Andersson fyra i hastighet och ackumulerad distans.

I allsvenskan ligger LFK tvåa, detsamma i 10-manalag. Det är många som ligger bakom våra fina resultat och kan vi fortsätta satsa på samma sätt i andra perioden som startar 1 juli så har vi chans att ta hem många SM medlajer i RST!

I Sverigecupen, OLC Sverigeklubbtävlingen leder Lidköping efter 10 omgångar med 61 poäng, tvåa är Eskilstuna med 36 poäng. Se hela listan på OLC-sajten.

Jätte skoj att flertalet av klubbens medlemmar är med och tävlar vi är den förening med flest deltagare i RST än så länge i år.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)