Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Full fart på grundskolningen med många elever

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

På fotot i Duons framsits hittar vi Oskar Gustavsson, baksits Magnus Karlsson, bakre raden från vänster Wilhelm Lombach, Gustav Andersson, Göran Grahn (radiotelefonilärare och nybliven bogserpilot), mitten raden från vänster Niclas Franzen, Johan Axelsson med sonen Gustav Axelsson sittandes framför.

Saknade på bilden av våra elever är Lars Karlqvist som tar upp sitt cert, det har även Jörgen Olsson gjort – skoj! Liksom Niklas Grahn som kommer från Göteborgs SFK somtagit klart c-diplomet på segel hos GSFK, men hos oss gör han klart certet på Dimonan. Dessutom är snart Lång klar med certet på UAB.

Skolning sker onsdagkvällar med Claes Andersson som lärare och lördagförmiddagar med Hans Folkesson. Dessutom två intensivveckor där denna veckan är den första och den andra är 11-15 juli.

Får passa på att gratulera Niklas Grahn till EK på dimonan som han gjorde igår. Dessutom vill jag passa på att hälsa alla nya elever välkomna till Lidköpings Flygklubb och ett stort tack till alla lärare som gör ett kanon jobb!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)