Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Viktig Info till alla Bogserförare SE-UDL

Publicerad av Rasmus Johansson

Då vi oregelbundet fått denna typ av störningar har vi en intensiv dialog med tillverkaren och hoppas kunna komma med en grundorsak till problemen så snart som möjligt. Då vi i skrivande stund bara har egna teorier om fenomenet uppmanar jag alla att flyga med högsta vaksamhet och om vibrationer uppstår omedelbart gå ned i ingastryck till 28 tum med propellerreglaget längst fram.

Detta har hittills alltid fungerat men ger mycket låg effekt vilket måste hanteras från fall till fall. Flyg alltid så ni kan göra en avbruten start, det är vårt privilegium i Lidköping. Hade flygplatsen varit mindre skulle bogsering inte tillåtas i nuläget.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)