Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Nu är det 2011!

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

Här i Auckland har vi haft en dag på stranden i ganska soligt väder och 25 grader varmt. I havet någon grad kallare än i luften. Jag har sett fina vågmoln och en sjöbrisfront med cumulus under dagen vilket gör att jag längtar till en ny skön segelflygsäsong.

2011 hoppas vi ska erbjuda många bra segelflygdagar där vi i Lidköping kommer slåss om segern i allsvenskan. Kommer flyga längst i Sverige. Få många nya silver-C innehavare. Vi har ett händelserikt år att ta till vara på, vädret kommer att samarbeta med oss som vill segelflyga!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)