Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Flygplatschefen informerar: Vinter!

Publicerad av Rasmus Johansson

Vi röjer dock så fort vi kan och hinner enligt den prioriteringsordning som är fastställd. (Vilket även framgår i hyres/arrende avtal.) Dvs. Landningsbana, Platta, Taxibana, Navigationshjälpmedel, Infartsvägar och hangarer.. (att vi röjer framför  ”våra egna” hangarer tidigt, är ju av den enkla anledning att vi måste komma in och ut med fälhållningsfordonen!)

Den snön som föll i julhelgen har inneburit att bankantljusen snöat ner och har fått handskottats fram, och att ILS slutat att fungera. Vilket har inneburit att all vår tid de senaste dagarna åtgått till att lösa detta!

Som det ser ut just nu så är det röjt framför de flesta hangarerna och tillfartsvägar!

Om det är så att ni är osäkra på statusen så går det bra att slå oss en signal för att få besked om hur det ser ut..

Gott Nytt År!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)