Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Kom och folj GP-finalen i klubbstugan ikväll

Publicerad av Rasmus Johansson
Detta inlägg publicerades för mer än 1 år sedan och innehållet kan därför vara utdaterat

50 000 har tittat på GP-finalerna inför den avslutande finaldagen. Kom och var med om den magnifika avslutningen av Grand Prix VM finalen i segelflyg. Sändningarna startar 18:00 lokal svensk tid. Om bara tekniken är med oss kommer vi få uppleva det vi historiskt bara kunnat drömma om hur en segelflygtävling med både livebilder och animering blir till publiksport. Polsk radio minutrapporterar, sportbarer i Polen anonserar om att komma och titta på GP-finalen. Vi träffas i klubbstugan kl 18. Välkomna!

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m Stråket ej i bruk!
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)