Det är nu möjligt att köpa presentkort på webbplatsen. Gå till butiken

Juniorerna trillar ner i svårbemästrat väder

Publicerad av Rasmus Johansson

Strax efter Hannes ringer Jim Körberg och berättar att han och Mikael Karlsson landat innanför startcirkeln i Skara, bara några kilometer från Hannes. Allt hade gått bra. Malin Torell, Hans Forsberg och thomas Claesson har alla landat tillbaks till Hovby. Kristian Wallin och Thore/Gösta har hamnat på Hasslösa men de gör omstart.

Nyss ringde även Simon Landqvist som stog på samma åker som Jim och Mikael.

Så svårfluget, juniorerna har haft bråttom att komma iväg. De som tagit det lugnt går det bättrre för. Magnus Kjällström och Hans Folkesson hör vi har rundat första brytpunkt, så om en 45 minuter bör de första vara i mål.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Lör
Sön

Fältet (LDK/ESGL)

Radiofrekvens
131.765 Mhz
Bana 06/24
Asfalt 1990m
Stråk 06/24
Gräs 875m
Höjd över havet
ca. 60m (199ft)